torstai 3. lokakuuta 2013

Ups!

Tulin eilen illalla niin myöhään kotiin etten enään jaksanu väsätä postausta. Selitän just lisää.

Elikkäs, aamulla myö heräiltiin, tää mamma nous kattoo Emmerdalee. Hooked! :D
Myö nykyää noustaan,ei herätä, vaan noustaan vasta yheksän aikoihin sängystä. Antoni höpöttää äitille ja vetää tukasta, hmmp.. mutta jep, noustiin kattoo Emmerdalee, hetken leikittiin olkkarissa, syötiin ja vaihettiim vaippa. Jätin Antonin leikkimään ja rupesin väsää lasagnettee. Mun ystävä se Pinja tuli meille yhen aikoihin, myö syötiin siinä ja päätettiin lähtee autolla johonki, Pinja omistaa kortin ja auton. ;)
Anton puettiin ja köröteltiin ekaks moikkaa Pinjan miestä sen työpaikalle ja siitä sit kaffeelle Apsille. Kahvit siinä juotiin ja Anton nukku koko matkan ku oltiin liikenteessä. Antonin ku laittaa autoon ni se simahtaa heti. Vaikka olis just heränny. :D Kahvilla tosissaa käytiin ja sen jälkee ajeltiin nii kauan et haettiin Jere koulusta. :) Pinja lähti heittää meitä kotia ja sovittii et se tulee hakee mua illalla Jeren harkkojen jälkeen vähä ajelee sen miekkosen autolla.
Noh, tultiin kotia ja mun sisko tuli sit naapurirappukäytävästä meille tähän ku se oli yksin kotona. Jere lähti harkkoihin ja myö lähettiin Vilman ja Antonin kaa puistoon.
Keinuttiin ja raavittiin hiekkaa hiekkalaatikossa. :D harmi ku kaikki kuvat on järkkärissä.. ja me ei omisteta konetta. Mut joo, keinuttiin jonkun aikaa ja hilpastiin kotio. Jere tuliki siinä jo kotiin,Anton jäi iskän kaa kotiin ku mää lähin saattaa Vilmaa kotiin ja samalla oottelee Pinjaa.
Myö ajeltiin pitkin poikin Jyväskylää lähes kaks tuntii ja kuunneltiin musiikkii. Se auto täris basson voimasta niin paljon et ku yskäs ni ihanku ei mitää ois kehossa käyny. Ei kuulunu ääntä eikä tuntunu kurkussa tai keuhkoissa mitään ku täris nii mukavasti. :D oon sellanen et jos kuulen bassoo ni suuur hymy levähtää naamalle. :D RAKASTAN BASSOO! ♥ AIJAIJAIJA :D eli siis nautin ajelusta niin kovasti.:D

Mutta tänään sitten, lähetään Vilmaa vastaan puol kolmen aikaan ja ruetaan leipomaan. :)
Ja kellohan on nyt 11.43, jepjep, hyvin aikaa vielä tässä touhuta. :D

Katotaa mitä keksis illalla postaukseen.

Kiitos heii! :)

Ja muuten, noissa kuvissa kun Anton nauraa nii se nauro niin kovasti et se ei meinannu saada happee, siis se nauro niiin kovasti! Annoin Vilmalle vauhtia keinussa, ja se oli sen mielestä maailman hauskinta. :D tosi hyvän videonki sain mut tännehhän et sitä pysty lataamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.